Kasser

Kasser fra Pallefabrikken. Pallefabrikken er specialister i fremstilling og salg af kasser, f.eks. finer. krydsfiner, transport, kartoffel, palle, tremme, opbevarings, trækasser m.fl.

Vi har stort fokus på at levere høj kvalitet til gode priser, ligesom vi også tænker i bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Der er altså mange gode grunde til at vælge os, hvis din virksomhed har brug for en kompetent og pålidelig leverandør.

25+ års erfaring med bl.a. pallekasser og transportkasser

Hos Pallefabrikken har vi over 25 års erfaring med produktion og salg af transportkasser til erhverv. Gennem årene har vi solgt pallekasser, transportkasser, krydsfinerkasser, tremmekasser, trækasser og mange andre typer til kunder i hele Danmark.

Med mange faste kunder, der køber hos os igen og igen, har vi bevist, at vi er en professionel og stabil leverandør af transportkasser til virksomheder. Derfor kan din virksomhed også få stor glæde af et samarbejde med Pallefabrikken, uanset om I har brug for billige og gode specialkasser til transport, opbevaring, opklodsning eller andre typer af specialkasser.

Stort udvalg af kasser til mange behov

Hos Pallefabrikken er vi eksperter i træemballage, som engangspaller og pallerammer. Men vi er også utrolig dygtige til at producere transportkasser i høj kvalitet. Vores udvalg af transportkasser dækker bredt og imødekommer mange forskellige virksomhedsbehov. Derfor kan vi også levere både standardkasser og specialkasser, både små og store. Vi tilbyder f.eks. følgende:

  • Finer- og krydsfinerkasser
  • Palle- og tremmekasser
  • Opbevarings- og kartoffelkasser
  • Transportkasser og transportfundament
  • Opklodsning og brædder til afstivning
  • Papkasser
  • Specialkasser
  • ISPM15 / IPPC certificeret træ

Udvalget af transportkasser hos Pallefabrikken er stort. Og har din virksomhed særlige ønsker til jeres kasser, kan vi sagtens imødekomme dem, så I får den optimale løsning.

Ønsker du yderligere oplysninger om vores krydsfinerkasser, pallekasser eller andre typer af kasser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Du kan naturligvis også få et godt tilbud med en god pris på kasser, der passer perfekt til din virksomheds behov.

Billeder af Kasser

OPKLODSNING TIL AKSEL pallefabrikken
Opklodsning til Aksel pallefabrikken
OPKLODSNING TIL AKSEL
OPKLODSNING TIL AKSEL
PALLEkasser pallefabrikken
Kasser Plywood FinerKasser – Pallekasser pallefabrikken
Transport Kasse - Tremme Trækasse pallefabrikken
Kasse – Tremme Trækasse pallefabrikken
TREMME TRÆKASSE
Tremmekasse
Østenfiner Kasse - Opdelt med rum pallefabrikken
ØstenfinerKasse – Opdelt med rum pallefabrikken
FINERKASSER
FinerKasser

kasser
kasser