Bæredygtighed

Bæredygtighed

Fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger er noget som mange virksomheder skal til at forholde sig til. Det gælder også inden for produktion og salg af træemballage til virksomheder, hvor forbrugere, virksomheder og offentlige instanser har øget fokus på deres klimaansvar og -aftryk.

Hos Pallefabrikken er der dog intet nyt under solen, for vi har arbejdet med bæredygtighed og miljøvenlige løsninger i mange år, f.eks. brug af bæredygtigt, varmebehandlet træ til emballage.

Fokus på bæredygtighed i hele virksomheden

Når du er kunde eller samarbejdspartner hos Pallefabrikken, kan du trygt stole på, at vi løbende gør vores bedste for at gøre vores virksomhed mere bæredygtig og miljøvenlig. Samtidig fokuserer vi meget på at levere bæredygtige produkter, der er gode for både miljøet og din virksomhed.

Hos Pallefabrikken er nogle af vores bæredygtige tiltag.:

  • Indkøb af FSC / PEFC certificeret træ
  • Varmebehandling af træ til emballage (ISPM15 / IPPC)
  • Brug af neutral CO2-strøm
  • Sortering af alt affald til genbrug

Pallefabrikkens fokus på bæredygtighed er ikke kun godt for miljøet. Vi ser det også som en mulighed for både at styrke vores eget aftryk på miljøet, ligesom det er også en mulighed for din virksomhed til at gå i en mere bæredygtig retning, f.eks. ved brug af bæredygtig emballage.

Bæredygtig produktion af specialemballage i træ

Alt træ, som vi køber og bruger i vores produktion af paller, pallerammer, kasser og vores andre emballageløsninger i træ, er FSC og PEFC-certificeret. Det betyder at træet er en del af ansvarlig og bæredygtig skovdrift og kan spores igennem hele fødekæden – fra fældning i skovene til forarbejdning i virksomhederne og i sidste ende til brug hos forbrugerne.

Udover brug af bæredygtigt træ til produktion af vores produkter er varmebehandlet træ til emballage (ISPM15/ IPPC) også en fast del af vores produktionsproces. Denne varmebehandling er med til at undgå overførsel af skadedyr over landegrænser, hvilket i sidste ende er med til at beskytte skovområder.

Vælger din virksomhed at købe specialemballage i træ hos Pallefabrikken, kan I altså være sikre på, at vi gør vores del til at værne om miljøet og skabe bæredygtig produktion af emballage. Ønsker du at høre mere om vores arbejde med bæredygtighed og miljøvenlige løsninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk

Du kan læse mere omkring skovcertificering her.