Om Pallefabrikken

Over 25 års erfaring med træpaller og træemballage

Pallefabrikken blev grundlagt i 1992 og servicerer hele Danmark med paller og træemballage. Vi har mere end 25 års erfaring med fremstilling og salg af træpaller og holder til i Lendum / Sindal i Nordjylland, hvor vores dygtige medarbejdere årligt producerer ca. 140.000-180.000 træpaller til virksomheder i hele Danmark.

Hos Pallefabrikken er vi specialister i træpaller og kasser til mange forskellige formål. Vi har et bredt sortiment af træpaller, der passer perfekt til mange forskellige virksomheder og brancher, hvor behov, ønsker og krav varierer meget. Vi indkøber kun træ, der er ISPM15-/IPPC- og FSC-/PEFC-certificeret, hvilket gør, at vi har en 100 % bæredygtig produktion træpalle, specialpaller og andre typer specialemballage.

Stort fokus høj kvalitet

I 1996 investerede Pallefabrikken i en fuldautomatisk pallemaskine for at sikre en ensartet, høj kvalitet af alle træpaller, som vores mange kunder modtager. Hos Pallefabrikken lægger vi nemlig stor vægt på, at alle vores kunder får træpaller i den bedste kvalitet til tiden – hver gang!

Produktion og salg af produkter i høj kvalitet er noget, vi har stort fokus på. Derfor sker der også løbende forbedringer på en række områder, så alle vores kunder fortsat kan få træpaller i den bedste kvalitet.

Når du vælger et samarbejde med Pallefabrikken får du en lang række fordele, f.eks.:

  • Sikker leverance til tiden
  • Træpaller og mange andre typer træemballage
  • Maskinfremstillede paller i høj kvalitet
  • Produktion af træpaller/-kasser, der tilpasses forskellige ønsker og behov
  • Fleksibel, bæredygtig og effektiv produktion
  • Mere end 25 års erfaring i branchen

Ønsker du at høre mere om Pallefabrikken og vores mange forskellige løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den løsning, der matcher din virksomheds behov på bedste vis.