EUR-paller

Eurpaller, også kaldet EUR-paller, er standardiserede paller, der overholder specifikke internationale regler for pallernes materialer, styrke, mål og mærkning. EUR-paller er brændemærket med EUR-/EPAL-mærke, hvilket viser, at de er godkendt til international transport.

Pallefabrikken sælger både brugte og nye europaller og med mere end 25 års erfaring i branchen har vi stor erfaring og ekspertise inden for produktion og salg af paller og emballage i træ. Vi har solgt og leveret EUR-paller til virksomheder i hele Danmark, der ønsker eurpaller til transport og opbevaring – naturligvis til gode priser og med levering til tiden.

25+ års erfaring med EUR-paller

Pallefabrikken har over 25 års erfaring med træemballage til virksomheder. Vi har derfor mange faste kunder, der køber eurpaller til gode priser direkte hos os. Men det gør de også på grund af vores fokus på leveringssikkerhed og kundernes ønsker og behov. Dette er nogle af grundene til, at din virksomhed også trygt kan vælge os som jeres leverandør af EUR-paller.

Hvad end din virksomhed har brug for små eller store EUR-paller, dvs. kvartpaller, halvpaller eller helpaller, eller andre typer af specialpaller efter mål, så kan vi imødekomme din virksomheds behov og ønsker. Og vi tilbyder desuden også andre typer af paller og emballage i træ til forskellige virksomhedsbehov, f.eks.:

Køb brugte og nye europaller til en god pris

Pallefabrikken sælger nye epal og EUR-paller til gode priser. Vi sælger både nye EUR-paller og brugte EUR-paller, der naturligvis overholder den forventede, høje kvalitet. Og hvad end din virksomhed ønsker at købe nye eller brugte europaller, så er I med til at værne om miljøet, da europaller er en del af et europæisk retursystem.

At EUR-paller gavner miljøet stemmer også overens med Pallefabrikkens fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Derfor kan din virksomhed være sikker på, at alle paller hos Pallefabrikken er varmebehandlet (ISPM 15 / IPPC), ligesom vi også indkøber FSC / PEFC certificeret træ til brug i vores produktion af træpaller og anden emballage i træ.

Ønsker du at købe brugte eller nye EUR-paller til en god pris, så kontakt os for at høre mere. Ring på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller send en mail til pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, så din virksomhed kan få europaller til jeres behov.

Læs mere omkring EUR-paller her.