klods paller

Erhverv

25+ års erfaring med industripaller i træ

Hos Pallefabrikken er vi specialister i industripaller i træ. Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi en ekspertise og erfaring, som kommer mange forskellige typer erhvervskunder til gode. Og med salg af industripaller til virksomheder i hele Danmark er vi et professionelt og sikkert valg som mange virksomheder bruger fast.

Løsninger til mange brancher og behov

Vi tilbyder en række forskellige industripaller i træ, der passer til forskellige behov, ønsker og krav – disse varierer nemlig meget på tværs af brancher og virksomheder. Din virksomhed kan f.eks. få:

Pallefabrikken holder til i Nordjylland, hvor virksomhedens dygtige medarbejdere er med til at producere mere end 140.000 industripaller og andre typer træemballage hvert eneste år.

Høj kvalitet og mange andre fordele

Vores store fokus på effektiv og bæredygtig produktion af træpaller og trækasser i høj kvalitet gør, at vi kan tilbyde specialfremstillede løsninger, der matcher din virksomheds behov på bedste vis. Men der er også andre fordele ved at vælge Pallefabrikken som din samarbejdspartner og leverandør af industripaller og anden træemballage:

  • 25+ års erfaring fra branchen
  • Effektiv og miljøvenlig fremstilling samt hurtig levering
  • Stort udvalg af træemballage i højeste kvalitet
  • Fokus på kundetilfredshed og levering til aftalte tid

Hvis du ønsker at høre mere om Pallefabrikken og vores industripaller eller andre emballageprodukter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde en løsning, der imødekommer din virksomheds ønsker og behov.