Transportstel i træ

Sikkerhed, stabilitet og pålidelighed er utrolig vigtigt i forbindelse med transport af glas, vinduer, bordplader og andre materialer eller produkter, der enten ikke tåler at ligge ned eller nemt kan gå i stykker. Derfor er det vigtigt med pålidelige og sikre opbevarings- og transportstel.

Hos Pallefabrikken producerer og sælger vi en række forskellige stel i træ til transport af glas, vinduer mm. Vi er en pallefabrik med over 25 års erfaring. Derfor kan din virksomhed være sikker på at få transportstel i træ med stor styrke og holdbarhed, så I kan køre transportkørsel uden bekymringer.

Transportstel i høj kvalitet skaber sikker levering

Hos Pallefabrikken finder du en række forskellige transportstel i træ, der gør det væsentligt nemmere for jer at transportere sikkert og effektivt, så I kan levere til tiden:

  • Transportstel
  • A-stel
  • L-stel

Vores pallestel er naturligvis fremstillet af ISPM15-/IPPC-varmebehandlet træ, så de overholder internationale standarder for træemballage. Vi har nemlig stort fokus på bæredygtige og miljøvenlige løsninger, der både skaber værdi for vores kunder, men også er gode for miljøet. Derfor har vi også løbende fokus på at optimere vores produktion og produkter, så din og andre virksomheder kan få transportstel i den bedst mulige kvalitet.

Få et godt tilbud på stel i træ til transport

Pallefabrikken har stor ekspertise inden for emballage i træ, og vi har da også hjulpet mange danske virksomheder med at få træemballage, som transportstel i træ, i høj kvalitet, bl.a. vindues- og rudeproducenter samt producenter af produkter, der ikke kan tåle at ligge ned.Vil du gerne vide mere om vores forskellige typer af transportstel, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på pallestel, der sikrer jer effektiv og sikker transport af glas og andre skrøbelig materialer, så kontakt os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk.