Pallerammer

Pallerammer er effektive som specialemballage til beskyttelse af produkter, der ikke umiddelbart kan emballeres på ordentlig vis, og de kan bruges til både effektiv opbevaring eller sikker transportemballage.

Hos Pallefabrikken tilbyder vi billige pallerammer i høj kvalitet – nye såvel som brugte eller kunde specifikke mål. Som alle vores andre produkter er alt træ ISPM15 / IPPC varmebehandlet, så de overholder internationale krav for eksport verden rundt.

Få et godt tilbud og en god pris på pallerammer

Hos Pallefabrikken kan din virksomhed få nye pallerammer efter mål eller i standardstørrelse 400x600mm, 800×600 og 800×1200 til en god pris.

Som resten af vores mange produkter har vi stort fokus på bæredygtighed og brug af miljøvenlige materialer, ligesom vi også konstant optimerer vores produktion, så vi leverer den bedst mulige kvalitet. Derfor kan du trygt regne med, at vi leverer prime kvalitet til en god pris, dagspris kr./stk. Vi kan desuden levere pallerammer med tryk, hvilket er oplagt til markedsføring af jeres virksomhed.

Køb pallerammer efter mål fra erfaren leverandør

Hos Pallefabrikken har vi mere end 25 års erfaring med fremstilling og salg af pallerammer til erhverv. Med mange tilbage vendende kunder i hele Danmark, der køber hos, har vi bevist vores værd igennem mange år.

Når du vælger at købe palleramme hos Pallefabrikken, kan du regne 100 % med produkter i høj kvalitet, hvilket også er én af mange grunde til, at vores kunder bruger os år efter år.

Ønsker du yderligere information om vores produkter eller et uforpligtende tilbud på nye pallerammer efter mål eller i standardmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Vi tager gerne en snak med dig, så vi i fællesskab kan finde en god løsning til din virksomheds behov, uanset om I ønsker specifikke mål eller i standardmål.