Paller

Pallefabrikken er specialister i produktion og salg af paller i træ til virksomheder, der ønsker høj kvalitet til en god pris.

Hos Pallefabrikken er salg af varmebehandlede paller i træ desuden standard. Det betyder, at din virksomhed får nye varmebehandlede paller, der er varmebehandlet i forhold til ISPM15 / IPPC- certificeret. Godkendt til eksport til hele verden. Og så bruger Pallefabrikken desuden kun bæredygtigt FSC-/PEFC-certificeret træ, hvilket er til gavn for miljøet – noget som din virksomhed dermed også kan få glæde af.

25+ års erfaring med produktion og salg af paller

Hos Pallefabrikken har vi mere end 25 års erfaring fra branchen. Vi har derfor arbejdet med produktion og salg af nye paller til en lang række danske virksomheder. Høj kvalitet, pålidelig levering og en god pris på paller er nogle af grundene til, at mange virksomheder til valgt os som deres primære leverandør af nye paller. Derfor kan du også trygt vælge os.

Vores sortiment af varmebehandlede paller dækker mange forskellige virksomhedsbehov. Vi står bl.a. for salg af paller i træ som disse:

Hvad end din virksomhed har brug for små eller store standard-paller, som kvartpaller, halvpaller eller helpaller, så kan vi dække dine behov. Og vi kan desuden producere paller efter mål, så I kan få specialpaller til jeres konkrete behov.

Køb varmebehandlede paller til en god pris

Hos Pallefabrikken kan din virksomhed til en god pris købe varmebehandlede paller, varmebehandlet i forhold til ISPM15 / IPPC- certificeret. Godkendt til eksport til hele verden. Det gælder både specialpaller eller standardpaller – naturligvis i høj kvalitet med levering til tiden!

Vil du gerne vide mere om Pallefabrikken og vores store sortiment af træpaller? Så er du velkommen til at kontakte os – også hvis du ønsker et tilbud med en god pris på paller. Kontakt os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller send en mail til pallefabrikken@pallefabrikken.dk.

Læs mere omkring paller her.