Klodspaller

Klodspaller, som engangspaller, består af en række top brædder, tvær brædder, klodser og bundbrædder. Pallerne kaldes også for 4-vejs paller, da det er en palle type, man kan komme til fra alle fire sider, f.eks. med en truck. Klodspaller er altså en palle type med mange fordele.

Specialister i engangspaller

Pallefabrikken har mere end 25 års erfaring med produktion og salg af engangspaller, industripaller, og andre typer af træemballage til virksomheder. Vi har kunder fordelt i hele landet, som fast køber engangspaller hos os.

Vores mange års erfaring og store ekspertise på området gør, at du kan være 100 % sikker på et godt og stabilt samarbejde med leverance af engangspaller efter aftalte specifikationer. Derfor kan du trygt vælge os som din leverandør af klodspaller.

Klodspaller og andre engangspaller til en god pris

Hos Pallefabrikken kan din virksomhed få klodspaller og andre engangspaller i forskellige mål – både i standardmål eller som specialfremstillede paller. Vores produktion af paller og andre engangspaller sker naturligvis med fokus på miljøet og sikring af høj kvalitet.

Beregn palle priser

Ønsker du at høre mere om vores klodspaller og få et godt, uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller mail pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Vi tager gerne en snak med dig og finder en løsning til din virksomheds behov.