Vangepaller

En vangepalle består af en række topbrædder, vanger og bundbrædder sammensat med et dæk, der sømmes på en gennemgående vange. Vangepaller kaldes også for 2-vejspaller, da man kan komme til pallen fra to sider. En vangepalle kan dog også produceres uden bundbrædder.

Ligesom klodspaller er vangepaller også en meget stærk palletype, der kan bære stor vægt. Samtidig er den enkel at producere, hvilket gør den til et populært valg til erhvervsbrug.

Mange års erfaring med vangepaller

Pallefabrikken har over 25 års erfaring med produktion og salg af paller og andre typer engangspaller. Vi leverer vangepaller til virksomheder i hele Danmark og har mange faste kunder, der har brugt os som deres leverandør igennem mange år.

Netop vores store erfaring og ekspertise inden for træemballage betyder, at din virksomhed kan være helt sikker på, at vi leverer det ønskede produkt tiden hver gang. Vores produktion af vangepaller og andre engangspaller er naturligvis miljøvenlig, ligesom vi også har stort fokus på leveringssikkerhed og levering af produkter i henhold til ønskede specifikationer og kvalitet.

Få et tilbud med en god pris på vangepaller

Hos Pallefabrikken samler vi på glade og tilfredse kunder. Er du interesseret i at høre mere om os og vores mange forskellige løsninger, tager vi gerne en snak med dig. Vi fortæller gerne mere om de mange fordele ved vangepaller og andre typer specialpaller i træ, som kan fremstilles i standardmål, men også specialfremstilles til særlige ønsker og behov.

Beregn palle priser

Kontakt os på tlf. +45 9621 7090 / +45 4018 6466 eller send en mail til pallefabrikken@pallefabrikken.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og finder en effektiv og prisvenlig løsning til jeres behov.